2810 371 361 - Νο 1 Εταιρεία Service στην Κρήτη

Αυτόνομη αντλία νερού. Τέλος στην ταλαιπωρία και στο χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Έχουμε τη λύση! Γρήγορα και οικονομικά!

Λόγω χαμηλής πίεσης νερού, οι συσκευές Πλυντήρια Ρούχων & Πιάτων αργούν να τελειώσουν. 2 με 3 ώρες σε προγράμματα 1 ώρας, δημιουργώντας βλάβες, χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Τώρα έχουμε τη ΛΥΣΗ! Γρήγορα και οικονομικά! Αντλία νερού αυτόνομη, πανεύκολη τοποθέτηση. Σας δίνουμε οδηγίες…

Προσφορά στα 49.90 €


Περιγραφή:

Η αντλία χρησιμοποιείται για την αύξηση της πίεσης νερού στο σύστημα ύδρευσης. Έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: υψηλή απόδοση και αξιοπιστία. Τοποθετείται στον αγωγό και διατηρεί αυτόματα την καθορισμένη πίεση νερού στο σύστημα. Έχει χειροκίνητο και αυτόματο τρόπο λειτουργίας, όπου ο ελεγκτής ροής μπορεί να διατηρήσει την προκαθορισμένη πίεση στο σύστημα ενεργοποιώντας και απενεργοποιώντας την αντλία αυτόματα.

Αυτό το μοντέλο χρησιμοποιείται για ζεστό και κρύο νερό. Το σώμα είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα και έχει αυξημένη διάρκεια ζωής. Σχεδόν αθόρυβη λειτουργία. Η αντλία μας έχει σχεδιαστεί για μακροχρόνια και σταθερή λειτουργία.

Χαρακτηριστικά:

Τάση, V / Hz: 220-240 / 50
Ισχύς, W: 90
Μέγιστο Μανομετρικό: 10
Ονομαστική Μανομετρικό, M: 6
Μέγιστη , l / min: 20
Ονομαστικήl / min: 8

Περιέχει:

1. Αντλία – 1 τεμ.
2. Αυτόματος Διακόπτης ροής – 1 τεμ.
3. Οδηγίες λειτουργίας – 1 τεμ.
4. Κάρτα εγγύησης – 1 τεμ.
5. Κιτ σύνδεσης / μετατροπής από 3/4 σε 1/2 ίντσας.

Ισχύς (W) 90

Εγγύηση 12 μήνες

 

Back to Top
Γεια σας!
Πατήστε για να κερδίσετε έκπτωση 10% και 1 χρόνο εγγύηση
Θέλετε να κερδίσετε έκπτωση 10%;